Behöver du ta körkort snabbt?

Är det ett körkort du saknar? Är det det som hindrar dig från att få ditt drömjobb? Har du funderat på att starta eget och behöver kunna köra bil? Du kan skaffa ditt körkort och det kan gå fort.

Låt dig inte hindras i livet av sådant du kan göra något åt. Är det ett körkort som skulle göra skillnad i ditt liv, ja, då kan du göra något åt det. Tycker du att det verkar ta lång tid? Det behöver det inte göra. Det finns möjlighet att ta körkort med en intensivkurs i Stockholm. Det innebär att du snabbt kan förverkliga ett delmål på din väg mot det stora målet. Din dröm om att öppna en egen secondhandbutik är inom räckhåll. Lokalen i Stockholm är klar, du har gjort en budget och har finansieringen klar, det enda du behöver nu är att kunna köra och hämta grejer.

Spara resurser och tid genom en intensivkurs

Du kanske har övningskört lite grann privat redan. Du är inte helt och hållet nybörjare, men vill fokusera på att snabbt nå ditt mål. Dina förkunskaper utvärderas första gången under en 80 minuter lång testlektion. Du får råd om vad du behöver förbättra. Beroende på din nivå finns det intensivpaket som ligger på mellan 20 och 40 lektioner. Paketen är flexibla och antalet lektioner utgår från behovet. Tempot är högt, men också effektivt och du får vara beredd att plugga både teori och praktik. Men i gengäld kan du snart få ditt efterlängtade körkort.

17 Apr 2021

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna