Om oss

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns. Samtliga har en gedigen bakgrund inom bilbranschen - både som säljare av bilar och av arbete med att restaurera sådana.

Vi kan de mesta om fordon och vi vet även det man behöver vara medveten om i samband med exempelvis försäljningar och köp. Vi hoppas kunna ge värdefulla tips, tankar och idéer som du som läsare kan ta till dig och använda rent praktiskt. Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss.

Bilar är spännande och utvecklingen är enormt kittlande att följa. Hur ser våra bilar ut om tio år, om tjugo år? De stora tillverkarna har redan nu börjat ställa om och där elbilen börjat produceras en masse. Detta är synnerligen välkommet, men det är inte heller helt utan utmaningar. Hur tacklar vi det nya behovet av elektricitet? Kan andra alternativ presenteras? Och, vad händer egentligen med AI och självkörande bilar? Behöver framtidens generationer ens ta körkort? Vi lever i en spännande tid och det är en ynnerst att göra så. Dagen bil kommer att se helt annorlunda ut än framtidens. Det vågar vi lova. Nästan.

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna