En alldeles egen laddstation i Stockholm

I början av elbilens karriär var det svårt att hitta någonstans där man kunde ladda sin bil. Idag är det möjligt att hitta en egen laddstation i Stockholm, nästan alltid där man behöver den.

Om du pratar om att du har en egen laddstation i Stockholm, vad menar du då? Menar du att du har hittat en laddstation där du kan ladda din bil? Eller betyder det att du har en laddstation där du kan ladda din bil, men ingen annan? Om du har ett eget hus så kan det vara så att det bara är du som kan ladda din bil där. Och så kan det även vara ifall du har en snäll hyresvärd, eller chef, som har monterat en laddstation där du ställer din bil. Men även om du inte har en alldeles egen laddstation hela tiden, så brukar det inte vara några problem att dela på dem.

Laddstation där du bor

Något som blivit mycket vanligt är att det finns laddstationer utanför butiker, sjukhus och restauranger. Man kan även hitta laddstationer utanför kontor och företag, där man helt enkelt vill ge den tjänsten till sina besökare och sin personal. Men om du har en elbil så ser du nog bara det där som fluff. Kronan på juvelen är ju ändå att ha en egen laddstation där hemma. En laddstation där du kan ladda bilen samtidigt som du läser läxor med barnen, går ut med hunden eller sover sött i din säng.

29 Dec 2021

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna