Handla dina bildelar på skroten

Vill du göra ett mer klimatsmart val? Då bör du handla dina bildelar på skroten. Även på skroten kan man handla saker av bra kvalitet. De har dessutom delar i olika modeller och märken.

Finns det något värre än när bilen går sönder? Bildelar är ofta ganska dyra att köpa, dessutom kan det ta lång tid innan man får tag på rätt del. På skroten är det däremot möjligt att få tag på rätt del redan samma dag, och delarna kostar betydligt mindre där än de gör som helt nya. På skroten kan man hitta de flesta saker man är ute efter. De har skrotat många olika bilar av olika märken och årsmodeller. Behöver du köpa något till din bil bör du först ta reda på om skroten har det hemma, och har de det gör du både plånboken och klimaten en tjänst genom att slå till.

Bilskrot nära dig

Idag har vi tur nog att vara bortskämda med att ha många saker nära till hands. Det gäller även bilskrotare, i de flesta städer kan man hitta minst en bilskrot. Letar du till exempel efter bilskrot i Vänersborg så finns det där. Behöver du lämna in en bil eller få en bil hämtad bör du kontakta din närma bilskrot. Det fungerar olika hos olika bilskrotar, en del har egna biltransporter de kan komma och hämta bilar som inte är körbara med, medan man själv måste ansvara för transporten till andra. Den information man behöver kan man ofta finna på deras hemsida.

20 Feb 2021

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna