Linjemålning som konstupplevelse

Linjemålning är en häftig upplevelse. Och du kan absolut beställa lite linjer till din egen gård. Till exempel för att pinka revir på familjens egen uppfart.

Har du sett hur det går till när alla de där strecken i vägen faktiskt kommer på plats? Det är faktiskt en riktigt spännande och estetiskt tilltalande upplevelse. Håll utkik efter linjemålningsbilen på väg hem från en rolig krogkväll. Det är ofta nattetid linjerna målas på gatorna i stadsmiljö, och i mörkret kan det se mycket häftigt ut.

Linjemålningen sker nämligen inte med pensel och färg. I stället är det färdigskurna plaststenciler som smälts fast på asfalten. (Eller om det är något gummiartat material – detta kan nog bara en professionell linjemålare svara på själv. Det är något som fästs fast i marken med hjälp av mycket hög värme i alla fall.)

Linjemålning för äktenskap i motorrelaterad svängning

Om du en gång sett en linjemålare in action, kan du faktiskt bli så fascinerad av upplevelsen att du tänker på den flera år senare. Och kanske kommer du själv välja att beställa linjemålning, så fort du får tillgång till en egen asfalterad uppfart. Det kan ju till exempel sätta stopp för eventuella konflikter i äktenskapet angående vems bil som ska stå var.

Om du vänder dig till en firma som utför linjemålning i Gästrikland, om det är där du bor, kan du själv välja vilken linje du vill ha ritad på asfalten. De kan utföra betydligt mer konstnärliga varianter än de vanliga heldragna eller streckade linjerna. Om du heter Tove skulle du till exempel kunna välja att skriva TOVES BIL i en ruta på gården. Fräsigt, eller hur? Beställ linjemålning här: gastriketrafikmalning.se

19 Aug 2022

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna