Lite roligare med en trafikskola vid Globen

Vad är mest spännande: att få se Globen eller att börja gå på trafikskola? Kanske är det så att du kan få göra både och, med slutresultatet att du går därifrån med ett purfärskt körkort i handen.

Den där stora byggnaden som ser ut som en golfboll, har blivit något av en symbol för Stockholm. Det är där som stora evenemang gått av stapeln, och fortsätter göra det. Och vem har inte hört hur det blivit ett mått på storhet ifall man kan sälja ut Globen. Många är de som väljer att besöka det stora och runda huset, när man är i huvudstaden. Kanske vill man bara komma nära eller så vill man ta ett foto. Men det finns också de som tycker att det kan vara lite extra roligt att ta sitt körkort i en trafikskola vid Globen. Varför inte slå två flugor i en smäll, liksom.

Trafikskolan som kör runt Globen

Väntar du på att få ta ditt körkort? Hade du tyckt att det varit kul att få ta ett körkort som består av att köra runt Globen? Nu är det inte direkt så det går till, när du går på en trafikskola som ligger vid den stora och vita byggnaden. Men om du har lite vild fantasi så kan du ändå lägga till och dra ifrån och komma upp med en riktigt härlig tanke gällande ditt framtida körkort. Att ta körkort är i sig spännande, men det kan toppas ytterligare.

24 Dec 2021

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna