Mer än en bilverkstad

Bilen har idag blivit en viktig del av vardagen. Därför är det logiskt att man vill ha den bästa tänkbara servicen. En bilverkstad som kan ta hand om hela bilen till ett pris som känns bra.

Gert hade haft sin älskade bil i många år och behandlade den som sitt eget barn. Men de senaste årens däckbyten hade inte gått helt smärtfritt. Åren började ta ut sin rätt och fingrarna ville inte riktigt i kylan när vinterdäcken skulle på.

Hans barn hade länge försökt övertala honom att lämna in bilen när det var dags. Men nu var det bråttom, det var inte många dagar kvar innan de nya däcken måste vara på. Men ryggen värkte allt för mycket och till slut fick han ge med sig. Han skulle dock följa med för att se så att det blev riktigt gjort.

En ny vänskap

Det visade sig att de även hade en verkstad där killarna som bytte däcken arbetar som bilmekaniker. De pratade om Gerts bil och berömde honom för att han hållit den i gott skick. Medan de bytte däcken förklarade de att han kunde lämna däcken på deras däckhotell, vilket innebar att de skulle ta hand om dem på bästa sätt. Gert skrattade och sa att det var det knasigaste han hört. Skulle hans däck ligga på hotell? Men efter att de förklarat gick han med på det då han verkligen gillade stället.

Innan han lämnade bilverkstaden bokade de in en tid för service. Han visste nu att bilen skulle vara i goda händer. Läs mer om bilverkstäder på denna hemsida: yaabil.se

15 May 2021

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna