Riskettan i Stockholm - för dig som vill ta körkort

Går du och väntar på att få ta ditt körkort? Ett av de första moment du kan göra är att boka in dig på riskettan i Stockholm. En bra och nödvändig kurs.

Bor du i Stockholm kan det vara bra att ta körkort där. Du vet väl att du måste ta något som heter riskettan? Det är obligatoriskt för dig att göra den innan du kör upp. Här får du lära dig hur en rad olika saker kan påverka dig i trafiken. Det kan handla om alkohol och droger. Men en sak som är lika viktig är trötthet. Är du trött när du kör kan det vara lika illa som om du är påverkad av en drog. Du får veta vad du som förare kan göra när det gäller att minska antalet olyckor i trafiken. Sist men inte minst får du testa att köra på en halkbana. En riktigt bra kurs med andra ord.

Boka din risketta i god tid

Det är alltid många som vill samma sak. Ibland är det att vara med på riskettan i Stockholm. Det är därför bra att vara ute i god tid. Boka in en tid så du vet att du har din plats säkrad. Om du är ute i god tid kan du enklare få en tid som passar dig bra. Det underlättar när du ska ta dig dit. Att bara boka riskettan ligger under tusenlappen. Bokar du en intensivvecka kan du få ett erbjudande med bra rabatt. Du kan läsa mer om att boka riskettan på denna hemsida: www.riskettanstockholm.nu

15 Mar 2022

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna