Sälja bilen privat eller hos bilhandlare?

Ska du sälja din bil men inte vet riktigt hur du ska gå tillväga för att få bästa möjliga pris för den? Oavsett om du säljer privat eller till en bilhandlare bör du kolla upp några saker innan.

De flesta säljer sina bilar privat, alltså de lägger ut en annons på Blocket eller på någon annan köp- och säljsida online. Det de flesta glömmer bort när de gör just så är att de kanske tar alldeles för lite betalt för bilen. Genom att lämna in bilen hos en bilhandlare kan man istället få mer betalt för sin gamla begagnade bil.

Hos en bilhandlare får man bilen noga kontrollerad och undersökt så att man vet om det finns några eventuella fel på den innan man säljer den. Där får man också veta vad bilen är värd och vad de kan tänka sig att ge för den.

Hitta er lokala bilhandlare

Hittar ni en ny bil som ni är intresserade av att köpa hos den bilhandlaren så kan man ofta byta in sin gamla och bara lägga till mellanskillnaden på priset. Letar ni efter en etablerad bilhandlare i Luleå med omnejd? Kolla på nätet efter olika firmor som erbjuder just de typer av tjänster som ni söker efter. Det är inte alla bilhandlare som erbjuder begagnade bilar, så ta tid på er att verkligen undersöka de olika alternativ som finns för just er. Kanske ni snart sitter där i er nya härliga bil och kör omkring på vägarna.

20 Dec 2020

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna