Ska du gå en mopedkurs i Stockholm?

Många tonåringar bara väntar på sitt mopedkörkort när åldern är inne. I Stockholm kan du gå en mopedkurs så du snart har ditt alldeles egna mopedkörkort.

Lilla Olle hade alltid varit så ledsen över att han aldrig fick följa med storebror Emil. Emil tog moppen och körde iväg med sina vänner. Det var ett stort gäng. Olle bara drömde om att få följa med och åka moped, men det fick han inte. Trots föräldrarnas hjälp med att fråga Emil snällt, så var det ett tydligt nej.

Olle bara längtade till den dagen han själv kunde ta mopedkörkort och få samma frihet som Emil hade. Då skulle han aldrig ställa upp för honom heller. För Emil var det otänkbart att ha med sin lillebror som var två år yngre. I den åldern gör den skillnaden ganska mycket. Dessutom var han ganska jobbig, som de flesta småsyskon.

En mopedkurs nära dig

När det äntligen var Olles tur att bli gammal nog, då kunde han knappt bärga sig. Hans föräldrar betalade stora delar av en mopedkurs, men han la själv till lite. Eftersom de bodde i Stockholm, så var det enkelt att hitta en trafikskola som erbjöd ett upplägg som passade Olle.

Där skulle han få lära sig hur han körde moped och även de viktiga teoretiska delarna. Snart skulle Olle äntligen ha sitt eget mopedkörkort. Oj, vad han skulle kivas med storebror Emil då. Följa efter honom och hans gäng, bara för att han kunde.

Mer informatikon kring en mopedkurs kan du hitta på denna sida: https://www.mopedkursstockholm.se/ 

29 Apr 2023

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna