Smidigt att boka buss i Stockholm

Om en grupp som ska transporteras mellan olika platser eller har ett specifikt mål är det smart att boka buss i Stockholm. Ett bra sätt att förflytta en grupp.

När Kents företag tidigare skulle arrangera något för personalen i Stockholm fick deltagarna ta sig dit på egen hand. Sedan kunde de lämna in kvitton på sina resor och få pengarna retroaktivt. Det hade fungerat men tog en hel del tid för administrationen då det blev extraarbete som skulle hinnas med.

Förslag om att boka buss

Till sist hade en person på administrationen sagt ifrån och frågat Kent om han kunde boka en buss istället. Då skulle det bli mindre administration och de anställda behövde inte lägga ut några pengar. Man kunde inte ta för givet att alla hade en pott att ta ifrån nu när det hade varit tuffa tider.

Anna, som var den som sagt ifrån, hade givetvis kollat upp saken innan hon gick till sin chef. Kent blev som vanligt imponerad över hennes sätt att agera. Anna skulle aldrig komma till honom med klagomål om hon inte hade ett förslag till lösning. Det var definitivt en av hennes absolut bästa kvaliteter.

Enkelt att boka buss

Det var inget att fundera på så han bad henne kontakta företaget och boka buss i Stockholm som kunde plocka upp dem i Uppsala. Den skulle även köra dem till några företag där de skulle göra studiebesök. Anna hade rätt, det var verkligen en briljant idé som han borde han tänkt på.

Dagen för resan hade Kent blivit imponerad av hur enkelt det hade gått. Alla plockades upp på jobbet och alla var i tid. Så efter att ha räknat in personalen var det bara att rulla mot Stockholm. Han kände lugnet sprida sig när han lutade sig tillbaka och bara njöt.

Mer information för dig kan du hitta på webbsida: bokabuss-stockholm.se

15 Nov 2023

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna