Snyggast bildekor i Stockholm

När firmabilen ska visa företagets inriktning finns inga gränser. Genom att anlita ett företag i Stockholm som gör spännande bildekor når man hela vägen fram.

Anders älskade sin sprillans nya firmabil. Det var en fyrhjulsdriven Range Rover av senaste modell. Kanske lite överdrivet val av modell men det var han som bestämde. Bilen var svart då han tänkte sig någon typ av dekor som kronan på verket. Den skulle förmedla budskapet om hans produkter och tjänster. Han visste bara inte hur det skulle se ut. Bara loggan blev lite trist, tyckte han. Bilen skulle sticka ut.

Det var hans bror som till sist berättade om en firma i Stockholm som gjorde snygg bildekor. Han hade sett lite av deras jobb när han varit på bilträffar. Anders googlade och insåg snart att firman var mycket omtyckt för sina designer. De fick även höga poäng vid betygsättning. Fem av fem bilar hade en biltidning skrivit och tidningen och dess läsare kunde inte ha fel.

Beställa bildekor

Anders beslöt sig för att kontakta dem och boka ett möte. Vilket resulterade i att han en vecka senare rullade in på dekorföretagets parkering med sin suv. En man med i arbetskläder kom ut och mötte honom. Han tittade beundrande på bilen och sa: “Jag har en idé.” Mannen som hette Ove vinkade åt honom att följa med in i byggnaden där han hade sin kreativa verkstad.

När Anders kom in på kontoret var Ove i full gång med att skissa. Handen rörde sig snabbt och snart visade han sin idé. Anders sålde pellets för uppvärmning och bilen på bilden hade eldflammor. Men inte bara det. I bakgrunden fanns en siluett av ett hus. Det var helt briljant och unikt. Nu kunde Anders förstå varför de sades vara experter inom bildekor i Stockholm.

15 Nov 2023

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna