Ta MC-kort i Stockholm

Resa genom Sverige med motorcykel är en magisk upplevelse när landet står i blom. En frihetskänsla som är oslagbar. Men glöm inte bort att man måste ha MC-kort. Något som lätt kan ordnas.

Benjamin kunde i sina fantasier se sig själv glida fram längs landsvägarna. Sambon Lisa hade hört om hans drömmar till leda och när han skulle fylla 40 bestämde hon sig för att ge honom hans livs present. Hon satte sig ner och började söka på MC-kort Stockholm och fick flera träffar men bara en hon fastnade för.

Ge bort en kurs för MC-kort till en vän i Stockholm

Äntligen kom dagen då presenten skulle räckas fram. Inte i ett litet kuvert, utan i ett stort tungt paket där det innerst inne låg ett litet kort, men en stor gåva. När Benjamin tog kortet ur kuvertet kunde man hört en knappnål falla. Endast en tyst flämtning kom från hans läppar.

Där stod datum, som var redan om två veckor, samt tid för hans första kurs. Riskettan för MC i Stockholm. Risktvåan och körlektionen skulle han själv boka in när det passade. Anledningen till att Lisa bokat in ett datum för första kursen var helt enkelt att hon kände honom alltför väl. Var bokningen upp till honom skulle den helt enkelt aldrig bli av.

Hon hade aldrig sett sin sambo gråta förut, men i detta ögonblick kunde hon svära på att en tår trillade nerför hans kind samtidigt som ett leende sprack upp i hans ansikte.

2 Jul 2021

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna