Vilken dekor hade Indiana Jones haft på bilen?

Dekor kan vara ett effektivt sätt att sätta en personlig prägel på sin bil. Med lite fantasi kan alla intressen göras om till bildekor. Arkeologi, exempelvis.

En bil kan dekoreras på många sätt för att spegla bilägarens andra intressen. Om man till exempel haft Indiana Jones som största förebild i unga år, kanske detta arkeologiska intresse kan visas upp på bilen? Självklart är det möjligt att ge vilken bil som helst en häftig arkeologisk touch med hjälp av rätt dekor.

Man kan till exempel använda olika typer av dekorationer som liknar forntida artefakter eller civilisationer. Egyptiska hieroglyfer, kanske, eller något annat forntida uttryck som många förknippar med såväl arkeologi som Indiana Jones. En dekoration som är populär att använda är antika kartor. Specialgjorda dekaler kan fästas som klistermärken på bilens sidor eller bakruta.

Proffsigt utförd dekor med fantasifullt tema

När det kommer till dekor för bilar är det viktigt att inte klibba på vilka klistermärken som helst. Det fungerade kanske utmärkt på skateboarden när man var liten, men om det är en bil som ska dekoreras bör man gärna tänka på kvaliteten. Många firmor är specialiserade på just bildekor, och det kan vara lämpligt att anlita en sådan firma när det är dags att strajpa bilen som Indiana.

Använd din fantasi när du funderar på vilken typ av dekor du vill sätta på din bil. Kanske känner du någon som har satt flames längs sidorna på sin bil? Det kan vara snyggt, men kan också upplevas som lite “gjort”. Ett tema som arkeologi kommer kännas nyskapande och fräscht, även om det egentligen handlar om riktigt gamla grejer.

25 Aug 2023

Välkommen till bilgrejer.se!

Vi som ligger bakom den här sidan har ett brinnande intresse av fordon i allmänhet och av bilar i synnerhet. Bilar är det bästa som finns.

Målet är att ge dig mer kött på benen och att dela med oss ur den stora kunskapsbrunn vi hunnit skaffa oss. 

Senaste artiklarna